5åring, Totte och tårta

I Tisdags fyllde Alfons 5år! På morgonen fick han ett paket med en mumintröja, den skulle han ha på när det var dax för Dagis, på e.m åkte han, "morfar" Danne och pappa till maxi och Alfons fick alldelles själv välja en tårta han ville ha. det vart en princess tårta med en gul ros :)
Han fick även ett paket av Emelie, innehållande en poliströja :)





I Onsdags kom Totte hem till oss när kidsen var på dagis, Sam tyckte det var super intressant!




totte på upptäcksfärd :)


När Alfons och Leah kom hem från dagis sa jag att de fanns en överraskning i vardagsrummet, gissa om dom vart överraskade *ler*

Kan säga att dom lämnade inte vardagsrummet så länge dom inte var tvugna, och när Totte hoppade ut ur buren vart alla tysta ville bara klappa :)

runt kl 19 vart Sam lite trött ;)


I Torsdags kom mormor hit efter jobbet och vi skulle testa att baka en tårta hon funderar på att baka till Evves student.

jag fick inte vara med utan Leah tyckte att hon och mormor skulle baka :/


Sam ville också vara med :)




Jaha nehe, där kunde han inte sitta. Dax att börja med bältet tror ja


Nu så :)


Det är gott att baka med mormor :)


Igår var vi hem till Emelie på SEN inflyttningsfika (flyttade in i feb). Sen åkte pappa med morfar hem för att sätta upp lister inne runt fönstrena, det ska komma en famlij på en 2a visning på måndag :)

Vi tog med oss mormor hem och cyklade till Erikslund för att köpa ryggsäck till mormor och en present till Axel, Alfons ska ju på kalas dit idag!

Nyss åkte pappa med hem till morfar och dom ska fortsätta med listerna. Mormor kommer hit och kl 11 ska hon och vi andra åka till Enköping och hämta Alfons, sen blir det hem, duscha, äta och iväg till Axel kl 14 på kalas! :)

// Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0