lek och bus

I Onsdags efter dagis åkte jag och alla kidsen ner på stan för att träffa Cicci! I torsdags kom hon hit så hon hängde på och hämtade på dagis och sen vart det utelek och mellis :)


Igår efter dagsi följde Axel, Dante och Carina med oss hem en stund :)






Dante fick låna Sams gunga


och Axel hoppade i leklådan :)


Leah vart trött efter allt budsande och la sig på soffan en stund :)


Idag händer det mycke! vi ska handla till Sams kalas och vi ska städa, men det lär ju göras om imorgon iaf :) och baka :) Anna och Anderas kommer hit imorgon e.m på lite kalas också :)

// Elin

Påsk!

vart tog alla vägen?


Skit samma ja gungar istället :)


Gunga i lekparken går också bra :)


Tur att de finns många gungor så alla får kan gunga samtidigt :)


jaha, nu vart det ju ett tag imellan igen :/ men vad har hänt då..
hmm..

jo förra veckan var de ju påsklov och Alfons var hos Lena. På måndagen cyklade jag, Sam och Leah med Emelie till Vallby för att titta på alla djuren :)





Och sen så tog batterierna slut i kameran :/jag måste verkligen bli bättre på att ladda den och ta med mig den, hehe!

tur att man har mobilen också!


Men iaf så gick vi där och sen såg vi att det var pyssel! så vi gick in och där fick man göra en docka av strumpor, som man stoppade med Ull från fåren och sen fick man smycka den som man själv ville :) riktigt skoj tycker jag och Emelie, Leah hon drog och sprang i rampen utanför istället de var mer intressant *suck*

Men vart den inte otroligt söt :)


vi gick vidare och vid grisarna hade nog Leah kunnat stå hela dagen för därifrån fick vi i princip dra henne :)
Kaninerna var också himla intressanta.

När vi sett allt så vart det glass :) självklart ska brorsan smaka!


Efter glassen cyklade vi vidare till citygross, där kan man åka karusell, skit kul!


Sen vart det lunch på Ikea, korv med bröd :) När vi kom hem igen vart det solen på altanen tills det var dax för Emelie att åka hem runt 20.00 snåret.

i Tisdags cyklade vi hem till gammelmormor på Haga och fikade :)

i Onsdags hade vi en lugn stund hemma då jag inte hade nån större lust att sätta på mig på cykeln den dagen men det vart lek ute på baksidan hela dagen :)

I Torsdags skulle vi hem till Linn och leka men jag hade dunder ont i halsen och mådde inte alls bra + att kidsen snorade som bara den.

I Fredags låg jag däckad halva dagen.

I Lördags åkte vi en dags tur upp till gammelmormors stuga för att titta till den och fixa lite, såå mysigt! längtar upp igen! Leah tyckte de var super kul att kossorna stog bara några meter ifrån tomten :) och sen så strosade hon runt lite som hon ville i sin lilla värld. Men hon gjorde en SÅN kul grej!

Tim sprang 2 varv runt stugan på tid, och sen tyckte han att Leah skulle springa, så vi såg henne "springa" iväg runt husknuten, efter ett tag hör vi henne flåsandes inne i köket, då har hon alltså sprungit runt halva, sen genat in i ytterdörren - köket - tvrummet och sen ut på baksidan igen! hahaha!





utsikten på baksidan


I går var vi på Påskmiddag hos mormor,  då fick Leah och Sam påsk ägg, sen fick vi även med oss ett till Alfons då vi skulle hämta honom senare. när vi kom hem hade dom även fått paket med posten från farmor med lite påskmys :)

I dag har vi varit till Åsby och tittat, vi stannade även och kollade in deras mini Zoo och kidesen verkligen älskade att gå in till kaninerna, nått man kanske skulle skaffa, en kanin?
sen åkte vi vidare till skopunkten och kom därifrån med 4 par skor så nu hoppas ja vi slipper de på ett tag, ingen vidare kul affär att gå in på med 3 barn. Ibland önskar man att man bara kunde ta med sig 3 par tysta fötter och lämna resten hemma :)

Senare kom mormor Agneta och Lelle hit och busade med oss, även dom hade med påsk ägg till kidsen :)

Nu är alla kidsen i säng och imorgon börjar vardagen med dagis igen, Leah har alltså inte varit där sen 13/4 och imorgon är det 26/4. så kan förstå varför hon börjat tjata om det.


joo! jag har köpt en ny vagn också! :)


// Elin


Bus

I förrgår kväll när vi höll på med maten smet Sam, han tog sin matstol och puttade ut den i hallen

Skit kul tyckte han *ler*


igår när Alfons somnade en stund efter dagis byggde vi andra med duplo


och kittlade Leah




Idag efter dagis var vi ute och njöt av solen på baksidan, så himla skönt! Men nu väntar vi bara på att gräsmattan ska torka (stort minus med att bo här, sjöbotten, så de tar ju år och dar för marken att torka)

Vart mellis ute och sen gick vi in en stund för att förbereda maten, Leah försvann från köket och det blev alldelles tyst, så när vi gick och tittade efter satt hon och lekte affär i sitt rum, så skönt att hon kan gå undan själv och leka med sig själv också. :)



Leah smet ut innan läggdags och lekte igen men hon stängde för så Sam fick vara inne och skaka galler :)


försökte lägga ut en film på det men vet inte om det är jag som bara är dum och inte ser, eller om det inte går att lägga ut den. måste ju gå men hittar inte hur ja ska lägga ut den :/

Ne nu ska jag ta och lägga dom små liven och hoppas på en fin dag imorgon så vi kan gå till lekparken och busa :)

Få se också när Alex kommer hem, när ja pratade med honom på fm så sa han att han trodde väl att han kanske skulle komma nångång mellan 18-22 :/

kram kram / Elin



Haha!

Hittade roliga bilder Lennart tagit på Alfons och Leah igår när dom var där. Bara måste dela med mig *ler*




Hmm, fick inte till dom större, men syns iaf hur "snygga" dom är ;)

Brandstationen

Igår var vi till Brandstationen som hade öppethus och kollade. Alfons ska ju bli brandbil så det var ju super spännande :)

Vi mötte även mormor Agneta där :)


Det var super mycke folk och trångt men vi hann fram till föreställningen med "Duktig och Slarvig".






Sen vart det fika, mormor letade upp dom största bullarna :)



ute kunde man titta på brandbilen och kidsen hoppade även in och kollade läget i :)


Men det som var mest spännande var ju lätt dykaren som letade skruvar :)








Det vart utryckning mitt i alltihop också!


Efteråt skulle jag hem till pappa och hjälpa honom rensa huset och Alfons skulle sova hos mormor, men Leah ville också följa med dit så hon fick följa med och leka medans jag hjälpte pappa. När ja kom och hämtade henne sen så visade både Alfons och Leah glatt upp varsin godispåse :) Dom hade haft de super skoj och även lekt med kusinerna Alex och Erik som var där när jag kom.

Idag ska vi åka hem till Alfons kusin Olivia på 6års kalas! :)

kram kram! // Elin

RSS 2.0