BVC och gunga :)

I dag var jag och Leah till BVC, hon vägde 7100g och var 69 cm lång! stora tjejen! :) Där fick hon ett presentkort så vi kunde gå och hämta en bok "Barnets första bok" på biblioteket.

När man leker med henne på golvet nu så ska hon klättra både mig och på leksaks backen. Hon är jätte duktigt när man håller henne i händerna, för så kan hon dra sig upp från sittandes till stående! :)



På e.m skulle vi gå och hämta ut boken på Önsta bibliotek men självklart var böckerna slut så vi skulle komma tillbaka nästa vecka :( Då vart det en lång promenad istället, och så stannade vi i lekparken en stund och gungade





Hittade en bild på Leah och Igor i min telefon sen staketbygget i lördags!


Moster Emelie var här och lekte med oss en lite stund nu på kvällen. Eller rättare sagt hon utnyttjade oss en stund för att hon missade bussen ut till Tillberga! :) Den 17 Aug flyttar hon till skövde och ska gå där i skolan ett år!

Nej nu ska vi försöka få Leah att sova lite. hon har varit jätte ledsen och missnöjd hela eftermiddagen/kvällen. dreglar som bara den. Först kändes det som en tand var på G men nu gör det inte det längre så vet inte vad det är. Hjälpte inte ens att man lyfte henne och bar runt på henne, ja mena då är det illa :)

// Elin

oj, glömde förra Måndagen!

Vi har hämtade Alfons i måndags (20/7) .  När vi kom hem gick han och pappa ut i växthuset och skördade lite som var färdigt! :)


Medans jag lagade lunch var dom andra inne i Alfons rum och byggde ihop en bilbana han fått av Maries kompis karina




Efter lunch åkte vi till Vallby och tittade på djuren, grisarna var mest spännande.


man kunde även gå på styltor och hoppa hopprep!




När vi satt i bilen på parkeringen ringde Alfons till mormor och Lelle och frågade om vi fick komma, eller han sa att vi skulle komma, hehe!



vi var där en stund och fikade, Alfon grävde upp mormors rabatt. Men hon fick skylla sig själv lite eftersom hon hade tagit bort hans sandlåda *ler*

När vi skulle åka därifrån skulle Alfons köra!


men han kom fram till att han kunde inte styra, nå pedalerna och titta ut samtidigt så pappa fick köra istället.
Det vart ett snabb stopp hemma hos mormor/ Mii och morfar/Nenne för att hämta Alfons badpuffar som vi skulle ha med till Dalarna.

så, nu har jag fått med allt, den här veckan händer det väl inte så mycket för nu har vi ju ingen bil igen *ler*

// Elin

Semester!

Nu har vi varit borta nästan en vecka uppe i Dalarna hos farmor och faster! :) vi åkte i Tisdags och kom hem i Söndags!
Det vart bara frukost och packa bilen och sen bar det av uppåt.

Men även fast vi nyss vaknat vart Alfons trött i bilen :) det kanske var jobbigt att packa? :)


Tur var väl iaf att pappa inte sov *ler*


Precis när vi åkte in i Smedjebacken vaknade Alfons, snacka om tajming! Vi stannade hos farmor en stund och fikade och sen tog vi med henne och handlade lite


Vi for vidare hem till Sandra och Daniel, skulle ju sova hemma hos dom. Men när vi kom fram var bara Daniel hemma. Sandra var iväg och hämtade en åkgräsklippare! :)

I Onsdags lämnade vi Alfons och Leah hemma med Sandra och Daniel. Dom åkte och handlade och byggde ihop sandlådan. Det kom en stor traktor med sanden också det var ju super häftigt!

Medans dom lekte åkte jag och Alex för att fiska!




vi gick runt tjärnen och stannade på ett ställe och botten metade. då fick Alex 3 fiskar på ca 30 min! Gubbarna på andra sidan var nog inte så jätte glada, dom var där när vi kom och var kvar när vi gick men vi såg inte att dom fick nån fisk! :)
Så 3 regnbågar åkte vi hem med!

men först vart det lite korvgrillning! :)


När vi kom hem igen var klockan närmare 20 så det var nästan barea att gosa med dom små och äta innan det var dax för dom att sova. Känndes jätte konstigt att vara borta från dom och man funderade mycket på vad dom gjorde. Telefonen åkte upp några gånger men jag varken ringde eller messade :)

I Torsdags åkte vi till Charlies lekland.


















När vi åkte därifrån funderade vi på om Alfons hade duschat eller om han bara var svettig *ler*

Vi åkte in till kupolen och åt kulglass :) Sen gick vi runt i affärerna och tittade lite. Men Alfons tyckte det var roligast inne på BR


Sen lurade pappa Alfons att testa lite mössor på H&M, här kommer ett litet smakprov *ler*


Sen åkte vi hem till Sandra och Daniel igen men dom var inte hemma så vi fikade en snabbis och så åkte vi iväg och kollade på tjärnen vi skulle fiska i dagen efter. Alfons ville fiska på en gång men vi förklarade att han måste ha ett fiske kort då,  så han skulle få ett dagen efter :)

Fredag morgon var det bara att packa alla saker och ungarna och hoppa in i bilen. vi kom iväg 10.40 och var hemma igen strax innan 23 :)

Vi hittade ett jätte bra ställe där bryggan var lite bredare och så fanns det ett litet vindskydd vi kunde gå in i om det skulle regna.



Jag och Alfons konstruerade ett eget spö åt honom som han kunde leka med :)


Imellan fiske stunderna kunde man leka lite också, men helst med samma saker


Runt 17 tiden fick pappa första fisken!


Lite grillad korv är aldrig fel :)


pappa fick en till mindre fisk innan vi åkte hem. När vi skulle gå från bryggan sa Alfons: "det här var en bra dag". :) Väl hemma var ju klockan ganska mycket så Alfons fick ta en snabb dusch och somnade så snart han hade huvudet på kudden :)

I lördags vart det lite bus med Sandra och Igor innnan vi åkte hem till farmor för att sätta upp staket.


självklart regnade det men vi trotsade vädret och fick upp allt staket.
Leah, Alfons och Michaela lekte i sandlådan


Efter att vi var klara slutade det självklart att regna och vi gick ini och åt :)




Nja, vet inte riktigt hur man ska tolka det här *ler*




Alfon skulle sova kvar hos farmor, och när klockan var ca 23, då gick han med på att hoppa i säng och det gick ganska fort för honom att somna *ler*

Natten till i lördags ville Leah inte sova, hon vaknade flera gånger :(

Men då blir det att man somnar direkt efter frukost igen också *ler*


När vi hade packat in allt i bilen sade vi hejdå till Sandra och Daniel och åkte hem till farmor för att hämta Alfons. Dom hade varit och handlat på f.m och köpt glass sa Alfons, han hade även fått en ny keps och bestämt vad dom skulle äta *ler*

Syskonen kunde inte leka med olika saker utan med samma! (Visst har Sandra sytt en fin kept till Leah)




Men det hade varit en lång vecka så Alfons somnade i bilen hem :)


Mer dagen var inte slut där. Vi packade ur bilen och dammsög ur den lite, sen kom morfar/Nenne och hämtade bilen. Han hade åkt med Anna som skulle komma och leka med oss en stund nu när hon var i västerås. Vi gick en sväng till affären och Alfons åkte kickboard. Sen var det dax för matlagning och pappa plockade jordgubbar som vi sa att vi skulle ha med glass efteråt och så hade vi pratat om chips:) När vi hade ätit både mat och glass och klockan var närmare 22 skulle Anna åka hem men då tog Alfons henne i armen och sa att det kunde hon ju inte för vi skulle äta chips. Han har himla bra hörsel den lille, men han var ju så söt så jag hällde upp lite chips åt honom och Anna. När hon hade ätit lite och sa att hon skulle åka så var det helt okej med Alfons för nu hade hon ju ätit chips *ler*

// Elin

åka bil och åka lite till :)

Ja i Torsdags kom mormor och morfar hit och hämtade oss, vi stannade hos dom en stund och åt sen tog vi morfars bil och åkte hem. Dom skulle åka bort dagen efter och vi skulle låna bilen till Dalarna så vi fick den lite innan :)
Och inte gjorde det något. Pappa han ville direkt åka ut och fiska så vi åkte hem och klädde på Leah och sen bar det av till Strömsholm. Men det var jätte strömt och alldelles för mycket vatten så det vart inge fiskande :( Vi åkte förbi huset pappa bodde i när han var liten. Det var lite spännande att se vart han hade vart  och lekt som liten! :)

Den natten sov inte Leah så bra, hon känndes väldigt orolig.. :(

Fredag morgon

God morgon! :)


Vad gjorde vi i fredags? Åkte bil!! :)  Vi åkte till Jysk och lämnade tillbaka party tältet vi hade som tak på altanen, för efter 10 dar vek sig taket och 2 ben :(  Sen bar det av till Hamnen där vi tog en glass och tittade på alla nya fina hus, riktigt mysigt!
Så fort man sätter Leah i bilen så somnar hon, jätte kul att se, spelar ingen roll om hon nyss sovit 3 timmar. Sätter vi henne i bilen sover hon *ler*

På kvällen ville Leah inte alls sova, hon gnällde och bara gallskrek när vi lade henne i sängen. till slut somnade hon vid ca 23 och sov till 01. sen gick det bara inte. Hon ville inte sova och jag ville sova så jag gav upp, jag satte henne i vagnen ca 03.15 och sen gick jag en vända, hon somnade ca 03.40. då var det bara att gå hem igen, låta henne ligga i vagnen och hoppas på det bä'sta. Hon sov till ca 7.30 på morgonen. Men jag hur trött som helst.

Igår (Lördag) åkte vi ut i skogen och skulle leta kantareller men hittade inte en enda svamp :(

Men tror Leah tyckte det var ganska mysigt! :)




Lite lek hemma blev det också :)


och pappa testade sina sparkbyxor (eller han kallar dom för vadarbyxor)



På kvällen gick vi runt med Leah tills hon somnade i pappas armar ca 23 och hon sov enda till 07.30!  ja hon vaknade några gånger och ville ha nappen eller mat! men helt annorluna. först funderade vi på om det var för att hon skulle få tänder men inga såna syns till. Vet inte om det bara var lite dåliga nätter. Hon har varit väldigt gnällig på dagarna också så det var nog lite seperationsångest också. Hon är ju i den ålderns nu. bara man reser sig upp eller är 10 cm i från henne blir hon ledsen och även om man sitter bredvid henne och leker så ska hon lixom upp i knät på en. Hon är som en söt men dryg liten igel *ler*

Idag (söndag) har Leah busat i köket medans jag städade ordning lite där




Hon är jätte duktigt och sträcker sig efter saker, men om hon kommer lite för långt fram och landar på magen kryper hon inte utan blir arg istället :) Hon har verkligen inte tålamod till att prova heller *ler* 

på e.m åkte vi till framnäs och testade fisketuren, det gick väl inte så jätte bra men pappa fick fiska lite iaf :)


och Leah hade kul


Nu ligger Leah i sin säng och sover men hon har legat där i ca en timme och vaknat och grinat 3 ggr, hoppas verkligen hon kan sova. Jag börjar känna av sömnbristen nu!

Imorgon ska vi åka och hämta Alfons! Och på tisdag åker vi på semeter till Dalarna!

Nu ska jag hoppa i säng och hoppas på några timmars sammanhängande sömn.. :)

// Elin

Vattenfärg, staket bygge och körkort!

Det vart lite vattenfärgs målande i Söndags när det var så himla trist väder ute



vi gjorde några till blommor att sätta i våran fina vas. jätte praktiska blommor som inte vissnar :)

Sen vette tusan vad pappa och Alfons höll på med när jag gick iväg en stund

Tror pappa blev lite avis på Alfons fylliga mustach *viker mig av skratt*

lite senare gick vi över till Lina och Sassan för att fundera ut hur dom skulle sätta upp hundgallret på bästa sett.
Tur att det fanns en grind för hur ska annars Alfons komma in :)


I måndags blev det syskon bad, Alfons i badkaret och


Leah i badbaljan


Sen gick vi ut och lekte innan Alfons skulle åka.


Vi berättade i veckan att vi skulle åka till farmor och Sandra nästa vecka han kom hem. Och han tjatade hela veckan om att vi skulle åka, nu, på en gång, nu! I söndags sa jag att vi kan inte åka nu, vi hinner inte det. Då gick han in på sitt rum och vart jätte ledsen :(  Men så kom han ut och sa: "Nätta gång jag komma hem hos Afons ka vi åka ti Nammo! "


När Alfons hade åkt cyklade vi ner till och pappa klarade teorin! 63 rätt av 65! :)

I går när Leah skulle äta, kom hon på att: om man har munnen full med mat och börja "prutta" med munnen och då kommer maten ut! Det är ju jätte kul!




Hon var verkligen jätte söt och det gjorde väl inte saken bättre att jag skrattade, men det var ju inte hon som behövde byta alla kläder efter att hon var klar, utan det var ju jag! :)

Vi gick iväg till grannen på e.m och hjälpte henne få upp staketet på baksidan och sen vart vi bjudna på pizza :)

Lite senare satt Leah och hjälpte mig vid datorn...


.. men så himla kul var det verkligen inte, utan hon somnade istället *ler*




Imorse hade pappa en körlektion och sedan direkt efteråt  var det uppkörning. Och självklart klarade han den!
Det vart lite nervöst innan och när körläraren inte hade lust att småprata vart det jobbigt men han hade gjort allt han skulle och klarade det! 

Alfons kommer bli sååå glad när vi packar bilen och ska åka till farmor och "klackla" på onsda! :)

Mormor och morfar kom hit på e.m med en tårta och gratulerade pappa! :) Sen kom också moster Emelie förbi efter jobbet. Hon sommarjobbar på ett företag som paketerar böcker. Vissa böcker blir förstörda och kan inte skickas, så pappa fick 2 böcker om blommor och en om växthus :)


Vi försökte hitta lite metoder som skulle få Leah på mer kryp humör :)


Man ser på benen att hon vill ibland men hon ger upp förtidigt och blir bara ledsen. ligger hon på mage så drar hon sig inte frammåt utan puttar sig mer bakåt *ler*

//Elin

Öppna förskolan

Imorse åkte pappa till körskolan för att plugga och ha en körlektion. Medans han var där tog vi det lite lungt hemma och både Alfons och Leah vilade en stund. Efter det vart det packa väskan och äta lunch och sen åkte vi till Öppna förskolan som är öppen på stan nu, alla andra har nämligen stängt för sommaren så dom har samlat ihop och fixat en på växhuset, vilket är jätte bra tycker jag!

Så det var bara att packa ner 2 ungar i cykel kärran, på med regnkläderna och cykla! :)

När vi kom fram var det ganska lungt, dom flesta satt i köket och åt lunch. Alfons hittade lite grävmaskiner vi lekte med och sen gick vi till det andra rummet och tittade, där fanns det en bondgård med massa djur som var super kul att leka med, speciellt när vi hittade krokodiler och dinosarier som också skulle vara med. hehe.



Efter en stund kom pappa också, då hade han pluggat och kört en lektion och allt hade gått jätte bra! :)

Då vart det rutchelkanan som gällde!


Leah hittade en intressant staketbit att tugga på *ler*


När vi kom hem igen vart det lite leka och äta av, sen bakade vi rulltårtor *mums*
Men innan man kan äta dom måste man förtjäna dom, så vi gick ut och spelade lite bandy och gick till tennisbanan och spelade lite, men det var himla svårt utan nät :) Men Alfons var jätte duktig!

Det vart lite mysigt kvällsfika och läggdax. Nu ligger båda två i sängen och det känns som att det inte alls är långt kvar för en annan *ler*

// Elin

bada och spöregn

Igår (Onsdag)  när pappa åkte till körskolan för att plugga och ha dubbla körlektioner åkte jag, Alfons och Leah ut till tillberga för att bada lite i Nennes nya gigantiska pool! :)

Så fort vi kom ut ville Alfons att vi skulle blåsa upp alla leksakerna och hoppa i. självklart var det han som var omklädd och uppe på stegen först *ler*


jag tyckte det var lite väl kallt :)


När Evve hörde att vi skulle bada kom hon också hem och skulle bada i det iskalla vattnet!


Alfons nådde inte ner till botten (poolen är 122 cm djup)  men att hänga på kanten går ju också bra


Usch så kallt!


Lerah hade varmt och skönt på filten *ler*


kul hade vi iaf :)


Efter badandet bjöd Mii/mormor på glass och sen bar det av till lekparken

Där gjorde Evve och Alfons en ny lek, "Pinne om Wheels"


Sen åkte Zingo och Alfons en tur i bilen






Alfons hade cyklat till lekparken på sin 3 hjuling (vilket inte är så lätt när man är för stor, vi ska fixa stora cykeln med stödhjul som finns i tillberga åt honom) Men iaf, det vart jobbigt och cykla och han ville inte gå, så det vart att ligga under vagnen, för i låg Leah och sov



Vi åt mat och sen bar det av hem igen till pappa :)
Då vart det lite bandy spelande och grävning i sandlådan!

Idag regnade det när vi vaknade och sen regnade det och regnade lite till :( Super trist verkligen!
Men istället för att göra ingenting satte jag och Alfons igång och fixade i Leahs rum medans pappa pluggade lite. Den stora 90 sängen åkte in i förrådet och vi satte upp en natt lampa hon ska ha vid sin säng sen. sen vart det dammsuga och jätte fint där inne! :) 

Pappa och Alfons plockade undan i hans rum så han kunde dammsuga där inne också, sån duktig och hjälpsam kille *ler*

När pappa åkte till körskolan för att ha dubbel lektion igen, åkte vi andra med morfar/Nenne och mormor/Mii och handlade. Alfons var super duktig i affären men han har så många måsten i sitt liv, hehe. Han måste ha en glass eller han måste ha godis eller han måste ha tuggummi i atomaten *ler stort* . Men han var jätte duktig och följde med överallt och hjälpte till att bära sakerna vi skulle ha till vagnen, så när vi hade handlat klart fick han åka i bilen som var vid ingången! :)



Det bar av till ikea. Där hittade vi en vagn där Leah satt helt perfekt! :) med bälte och allt!


Vi hittade en jätte fin lila lampa som Leah ska ha i sitt rum sen men nu när jag var ut i Ikeas hemsida så fanns den ju självklart inte med.. :(

När vi skulle åka ut till tillberga kom vi bakom en av bilarna som tillhörde pappas trafik skola och just där i satt pappa, han körde framför oss, lite komiskt.  När vi  kom ut till tillberga gjorde vi pizza, och självklart gjorde vi även en bit åt pappa som vi tog med hem till honom! :)

/ Elin

tågbana och lekparken

Igår åkte vi och hämtade Alfons! :) Allt gick jätte bra och det första han säger när han hoppar in i bilen är att vi ska köpa glass (vi gjorde det förra gången vi hämtade honom), hehe, snacka om minne! :)  han kom även ihåg att det var han och jag som skulle ha glass och ingen annan eftersom dom inte ville ha förra gången *ler*

När vi kom hem tog vi en cykeltur till copp och köpte nya bandyklubbor till Alfons bandy mål. Ena hade nämligen gått sönder, Leah fick också en Lekpool.

På kvällen var det massage dax.

Först var det Alfons tur


Sen pappas


Jag tror Alfons tyckte det var skönare än vad pappa tyckte, jag hörde något om att Alfons hade lite väl långa naglar *thi hi*

Idag på f.m åkte pappa till körskolan för att plugga och ha en körlektion. Medans han gjorde det vilade Alfons och Leah och sen byggde vi en tågbana.


Vädret var ju lite si så där men vi gick ut, hade nämligen glömt att lämna tillbaka dopklänningen vi lånat på Önsta Kyrkan. Och sen fortsatte vi till Ica och köpte mjölk.

Bara rosa!


Alfons cyklade, han var jätte duktig och cyklade på rätt sida hela tiden! fort gick det också!


När pappa kom hem åt vi lite och sen bar det av till lekparken, i regn så klart!


men vad gör man inte. :)


kul hade vi iaf!




vi sa åt honom att le till kameran *viker mig av skratt*








Mysigt att kramas med syster när man kommer hem


Vi köpte en lekpool till Leah. Lite för att hon ska kunna sitta där och leka och skulle hon rasa så dunkar hon inte i huvudet i golvet utan bara i täcket som ligger i. förhoppningsvis ska hon kanske bli lite intresserad att röra sig mer och kanske krypa istället för att bara sitta på golvet och vara ledsen. Tanken är att hon inte svara vara rätt artt göra illa sig utan vågar göra lite mer själv.


// Elin

Power Meet

Morfar var ungefär lika stor som sina paket *ler*


Leah ville också hjälpa till


Av familjen fick han en öl maskin och av Leah fick han solskydd till bilen med Cars på, av Alfons fick han en liten lilla blommig hammare med inbyggda skruvmejslar och ett matchande måttband :)
Sen fick han lite glas, whiskey, lakrits, blommor och en fallskärms hoppning,  m.m *ler*

Senare på kvällen vart det förmycket 50 års fest så vi tog med oss Fredrik ner på power meet. Leah hade det super skoj och vägrade att somna, hon satt där och bara log mot alla bilarna :)


Hon somnade ca 23.30, 23.40 började det regna och vi gick till bussen för att åka hem, hehe.
När vi kom fram stod bussen där och väntade på oss så vi slapp vänta, verkligen klockrent :)
Vi åkte hem och Fredrik fick sova i Leahs rum. :)

I lördags gjorde vi ingenting på f.m, det känndes i kroppen att man inte hade somnat förän 03.30 och Leah ville upp igen 07.30 :(  så det vart en slö dag framför tv:n. Men på kvällen skulle mormor och morfar åka ner på power meet med Familjen Thunberg så vi mötte upp dom vid högskolan. Där är det dock inte så kul att sitta då det är hälften vanliga bilar och hälften amrikanare, så vi ville ner mot lögarängen igen (där vi var på fredagen) och då hängde Emelie, Evelina och Alla syskonen Thunberg: Fredrik, Jenny , Linda och Sandra på :)

Vi gick ett varv i princip och sen bar det av mot stan och Mcdonalds, jag, Alex oxch Leah åkte bussen hem medans dom andra gick till högskolan för att hämta bilen och åka hem.  Igår morse åkte dom hem till Berga igen, det var lite synd vi har inte träffats på 12 år och det hade ju varit lite kul om dom stannat lite längre.

Leah hittade ett par jätte fina Foppa tofflor i ett av stånden på Power meet! :)




Igår var uppgiften att åka ut till tillberga och hämta våra cyklar och cykel kärran som vart kvar där i fredags, eftersom vi åkte bussen ner på stan och sen till oss.

Idag ska Alex till körskolan och plugga lite och sen har han en lektion, när han kommer hem igen ska vi åka och hämta Alfons!! :)

// Elin

En hel vecka, Grattis morfar 50 år!!

Nu var det länge sen! Men det har inte hänt så mycket den här veckan, har ju vart så himla varmt så det har mest varit att vi har gjort lite ute på tomten och setat under ett parasol och lekt, lite bada har det blivigt för Leah också. Man orkar verkligen inte heller, blir seg och klibbig bara man tittar ut *ler*
 
I Onsdags var väl första gången vi verkligen gjorde något, då cyklade vi till Coop Forum. Vi testade en ny variant och satte fast Leahs bilstol i cykelkärran så fick hon åka där. Att ha henne i bärsele på magen, då blir det super varm för både henne och mig och så har hon inte bra skydd mot solen. i vanlig cykelsadel kan hon inte sitta än, så fort det blåser tappar hon andan.. :( Men i bilstolen gick det bra och så tog vi bort så hon bara hade "myggnätet" fram så det blåste in lite där inne.

Igår åkte jag pch Leah med mormor och morfar och handlade lite medans pappa var hemma och pluggade körkort, inte långt kvar nu *ler*

Vi hittade en liten Leah pool på Nisses som vi köpte med oss hem. Jag och Leah följde med hem till tillberga en stund för att hjälpa mormor att förbereda all mat tills idag. Morfar fyller ju 50 år idag! Grattis grattis!! :)

Himla skönt i poolen




Hon hoppade även i med Evve i stora poolen. ( vi var med morfar och hjälpte honom att sätta upp den i måndags, tog 26 timmar att fylla den*ler*)


Hon blev lite trött efter allt badande och vi hade inte med hennes vagn (svårt att få henne att sova om hon inte har sin säng eller vagnen man kan gunga på) Så vi ringde grannarna som har ett barnbarn på ca 3 år och frågade om dom hade en vi kunde låna och det hade dom, eller vi fick den för hon behövde den inte längre :)
så nu har hon en vagn ute i tillberga också. Jätte bra då slipper vi ta med våran hela tiden :)

På e.m kom familjen Thunberg  från Berga, vi har inte träffat dom på 12 år, eller jo mormor och morfar, för dom var där i januari och frade Krister när han fyllde 50!  

Jenny var väldigt kul att prata med men Leah blev lite besviken då hon inte fick äta upp hennes händer *ler* ( lillasyster Sandra sitter i bakrunden)


Varmt var det och Leah ville i badet igen *ler*


Vi var hemma igen strax innan 21, då var pappa iväg och jobbade en snabbis på rocklunda.

Fler bilder från morfars kalas kommer väl imorgon. Vi ska snart ta och cykla ut dit :)

/ Elin

RSS 2.0