kina och pizzaugn

Förra helgen åkte vi till Gävle och kollade in Anna och Andreas nya lägenhet :)

Vi kom dit runt 17.30, så vi började snart med maten, eller inte vi. Jag och Alex vart beordrade att bara sitta, hmm vad är det? vet inte hur många gånger under helgen ja frågade om det var nått ja kunde göra och allt ja fick till svar : "sitt och ta det lungt." men, hur gör man det? hehe, jag hann iaf plocka undan efter frukosten en gång och då kände ja att abstinensen lade sig lite *ler*



Leah hjälte Anna med potatisen :)


Det slutade med att kläderna åkte av och hon var dyngsur, men fy va kul dom hade :)


Super mysigt med förrätt och allt :) Efter maten vart det mys i soffan med chips och film. :)

I lördas vaknade våra små som vanligt kl 6.30, det tyckte Andreas var lite väl tidigt :)
Vi tog en promenad till en stor loppis i närheten och sen vart det en sväng på stan :) lite mössor och långkalsonger samt en tröja till Leah inhandlades :) Kul att köpa barnkläder på cubus, eftersom dom har bra priser och så finns det inte i västerås så ingen annan har samma. Handlar man på HM har ju alla kompisarna på dagis likadana kläder :)

Vi drog oss hemåt och åt lunch och sen var grabbarna trötta. men Jag och Anna tog kidsen i vagnen och gick till Willys för att köpa kvällens mys och en pipmugg till Leah. mot kvälls kvisten gick vi ner på stan och skulle äta ute men ALLA redsturanger i Gävle centrum var fulla, hehe, men till slut hittade vi en kina resturang som hade lediga bord :)

Leah skrev en egen meny :)




Sam låg i soffan och bet på nappen, han har inte riktigt fattat att det är inte så man ska använda den :)


Precis i Leahs sova tid men hon var jätte duktig :)




Sam åt majskrok med hela kroppen :)


Leah vart trött och mös med Anna :)


När vi kom hem igen vart det Sams matpaus och soffhäng :)


och Anderas bakade efterrätt :)


i Söndags tog vi det lungt, Anna lånade Alex och vår bil. Anna ville ha en stor palm på plantagen men just nu har dom ingen bil och hon vill inte köra vår, men Alex följde gladerligen med :) Jag och Anderas tog de lungt hemma med kidsen och jag började packa ihop lite smått, f*n vi hade ju grejer överallt! *ler*

Sam sitter själv nu :)


När dom kom hem igen gick vi ner till en lokal som dom kan hyra och spelade lite pingis:) Leah tyckte dock det var roligare att springa på löpbandet, hehe.

Det vart lunch och sen började vi röra oss hemåt. Men en SUPER trevlig helg som vi lätt ska göra om igen! trevligt sällskap och super goo mat!! :)

I går kom Jenny, Micke, Lina och Patrick hit och lekte med oss. Ungarna busade och vi gjorde pizza i vår pizzaugn :) Leah var super trött så hon gick och lade sig, Lina lade sig efter maten och smågrabbarna varvade, när ena sov var den andre vaken och tvärtom :) Alfons spelade spel på datorn. senare vart det spelkväll med tilltugg, tyvärr kom inte kameran fram men vi hade det super trevligt! :) dom pkte hem runt halv 2 snåret i natt så nu e man ganska seg då man vaknade 7 imorse :/ men men. hehe!

Här kommer lite bilder på våra kids som tagits de sista vekorna efter senaste inlägget.

Sam står själv :)








NU kom precis farmor och ska leka med oss!

ha en trevlig lördag!

// Elin

Kommentarer
Postat av: Katta

Tycker Andreas ser väldigt bekant ut å undrar om inte vi gick i samma skola i lågstadiet =) Skönt att ni ser ut att ha det bra iaf! Massa många kramar!

2010-11-06 @ 14:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0