fullt ös!

oj har kommit av mig igen med bloggandet, men det har varit mycket som hänt och sjuka ungar.

Förra Onsdagen när Alfons åkte till Lena köpte vi en våningsäng till Alfons och Leah. bättre att dom delar rum eftersom Sam sover på dagen och då stänger man ju in leksakerna om han delar med Leah.
Vi frågade Alfons och det tyckte han skulle bli jätte kul! :)







På Fredagen åkte vi ut till Hallsta och lekye hemma hos Lina, Patrick och mamma Jenny :)

Vi började med lite lek men gick sen till ica så vi kunde äta lunch :)


Sam somnade i vagnen så medans vi andra gick in och lagade mat så sov han, sen skulle vi till lekparken och han sov fortfarande :) Vi kom fram till att han gillade Hallsta luften :)

Leah och Linn diskuterade i hallen :)




vem kommer upp först?






brudarna gungar och tittar på varan :)




Sam vaknade när vi var i lekparken , men så åt han och somnade om igen :) När vi hade lekt en massa och fikat så gick vi hemmåt, då somnade även Patrick och Leah, men Lina tvärvägrade :)



Lina gick in och vilade i sin säng och då vaknade Patrick ute. men mina sov vidare. Sam vaknade och gick in och lekte med Patrick. Sam hade alltså varit ute sen vi var på ica så mellan 10.15-14.30 :)


till slut vaknade Leah och Lina väcktes så dom lekte en stund. Det vart nybakad rulltårta och sen rörde vi oss hemåt. jätte kul och vi kommer ut fler gånger! :)

Hipp Hipp hurra! Förra lördagen fyllde Alex 26!
Morgonen började med mys i Leahs säng :)


Det bakades massa pizza deg :) Alex har köpt en pizza ugn som skulle invigas och alla skulle gå göra sin egen pizza :) sen tog vi en snabb tripp till stan. Men vi hann inte hem innan pappa, mamma och Evve stod utanför dörren :/  fråga inte varför men kameran glömde jag helt bort, så dom fick inte vara med på kort. Anna kom lite senare också och efter en stund kom hennes gubbe Andreas :)  mitt i allt ringde det även en gubbe som ville köpa min gula vagn :) mamma, pappa och Evve åkte vidare så det vart fika med Anna och Andreas, så kom kameran :)




jag, Anna och kidsen en promenad hem till mamma där vagnen stod och sålde den. så nu har vi bara en vagn :) Mendans vi var borta va det tv spel här hemma  :)

När vi kom hem lekte Leah och Anderas :)




Sam tycker inte om att ligga på mage :)


Anna och Andreas stannade kvar hela kvällen så det var riktigt trevligt :) Det vart pizza igen till kvällsmat och sen vart det mys och en hel sjuk film :)

I måndags kom Alfons hem och Jenny, Patrick och Lina var över en sväng och lekte :) När pappa kom hem från jobbet gjorde vi 4 varianter av pizza som vi testade :) Pizza ugnen går i ett :)


Alfons klagade inte när det vart pizza till kvällsmat :)


I Tisdags var det dagis som gällde. När jag hade hämtat dom igen var vi ut på framsidan och krattade upp alla löv. så vi tog ett mys mellis med bullar och nyponsoppa :)


Men dom skulle ut igen så det vart lek på baksidan efter mellis :)


När Leah gått och lagt sig spelade pappa och Alfons elefantspelet :)


i Onsdags efter dagis tränade Sam på att sitta själv :)






Det vart bad för Leah och Alfons och sen elefantspelet :)


Leah var duktig och dukade till kvällmaten i Torsdags, hon ställde fram allt själv :)


Fredag morgon började med syskon mys framför barnkanalen :)


Sen kom jenny,Lina och Patrick över. Jenny mådde inge bra men skulle sälja sig syskonvagn hemifrån oss så dom kom över en liten stund. hon fick den såld och köpte en sån som vi har fast blå senare på kvällen :)
kl 14 skulle vi träffa Alfons dagis kompisar Olle och Velma i lekparken utanför Marie/mormor.

Vi kom först :) det finns en jätte stor sandlåda, men endå ska dom leka på exakt samma fläck :)


Leah har haft feber till och från hela veckan, när det börjar innan läggdax och hon blir jätte varm och gnällig. Men igår var hon inte på topp och det såg man i lekparken


ALLA skulle gunga samtidigt men det var ju lite svårt med 2 små gungor och 2 vanliga så Alfons kravlade ner sig i en liten gunga :)

Alfons får fart av Olle och Velmas stra syster Stina. Velma är bakom Leah.


Olle kom också och ville gunga


Efter lite mer än en timme vart det kallt och Alfons var kissnödig så vi gick in till Marie/mormor och Olle och Velma gick hem. men vi bestämde att vi skulle gå hem till dom och leka nån da efter dagis :)

Väl inne tog vi och fikade igen, var ingen som ville göra det ute i kylan i lekparken.


vi stannade där och värmde oss lite och stökade till sen gick vi hem.

Leah mådde lite sisädär :)


och Alfons var trött :)


Han hade inte lyssnat när vi gick hem så han fick sätta sig i trappen när vi kom hem, bara det att han somnade, men det roliga var att Alex tog ner honom och skulle hjälpa honom av med kläderna, då somnade han igen. haha!


men efter ett bad var han sig själv igen och vi spelade spel innan läggdax.

Igår åkte Alex ut till Danne/morfar och skulle hjälpa honom att isolera golvet i matrummet. Han hade med sig Alfons ut som skulle leka med mormor och Lelle, men han kom aldrig därifrån. När jag skulle gå och hämta honom runt kl 18 så fick jag inte det :) Kusin Olivia var där och lekte och sen skulle dom äta, så han vart kvar under natten :).
Medans Alex och Alfons åkte till tillberga åkte jag, mormor, Leah och Sam ner på stan och jag köpte mig ett par byxor av mina födelsedagspengar och sen fick jag ett par vinterskor av mamma :) Sam kom hem med dräggel hakklappar och en halsduk och mormor med en halsduk. Leah fick en klubba, reflex och en festis av katteklös och sen bjöds det även på tårta nere på stan :) När vi kom hem till morfar var det mat dax och sen fortsatte dom ute. Då hjälpte jag och Evve till att försöka rensa lite på övervångingen. Inte lätt för pappa att tömma ett helt hus helt själv, vart ska man börja lixom? så ja sa till Evve att nu får hon f*n hjälpa till. Pappa är jätte duktig men ingen megamänniska som kan göra allt!

Leah mådde inte på topp igår heller och idag blir det en innedag för henne.

//Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0